Όροι Χρήσης

Ο ιστότοπος www.safetyandmore.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και αθλητικών προϊόντων και μέσων ατομικής προστασίας της ατομικής επιχείρησης ΓΙΑΝΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ με έδρα την Ξάνθη, Σαγγαρίου 19, με ΑΦΜ 300803494 (ΔΟΥ ΞΑΝΘΗΣ) και ΑΡ. ΓΕΜΗ: 169989646000

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Το www.e-pharmacyshop.gr δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες . Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται μόνο εντός της Ελλάδος. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών μεταξύ 9.00 π.μ.-15.00 μ.μ.
Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Το safetyandmore.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το safetyandmore.gr  μέσω email  ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 3-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω των εταιρείας ταχυμεταφορών COURIER.
Τα προϊόντα συσκευάζονται επιμελώς και παραδίδονται υπογεγραμμένα στην courier  σιγουρεύονταs ότι τα προϊόντα μεταφέρονται σε υπέρ-άριστη κατάσταση.
Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το safetyandmore.gr για να αντικατασταθεί το προϊόν.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα και πριν από την πραγματοποίηση παραγγελιών. Ο Πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης στην περίπτωση αγοράς προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται σύμφωνα με τον Νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους, να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον επισκέπτονται, χρησιμοποιούν και να συνάπτουν συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το safetyandmore.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.

Oι χρήστες αποδέχονται ανεπιφύλακτα:

  1. Να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στην επιχείρηση ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.
  2. Να μην προσβάλουν την ηθική και τις κοινωνικές αξίες.
  3. Να μην αναπαράγεται περιεχόμενο που εκφράζει φυλετικές και άλλες διακρίσεις.
  4. Να μην παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηs ή αποστολήs e- mail στο info@safetyandmore.gr
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που το safetyandmore.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο safetyandmore.gr έγκαιρα και εγγράφως.

Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών ( επιστροφής και 2ης αποστολής ) ….. €.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.safetyandmore.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω. Για οποιαδήποτε διαφορά η αντιδικία αρμόδια είναι τα δικαστήρια Ξάνθης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

 

Πνευματικά δικαιώματα.

Ο ιστότοπος www.safetyandmore.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης, όπως αυτή αναγράφεται στην 1η παράγραφο των Όρων ΧρήσηςΌλο το περιεχόμενο που αναρτάται όπως ονόματα, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά λογότυπα και γραφιστικά, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.